Jak obchodovat

V dnešním příspěvku si řekneme, jak probíhá obchod s binární opcí. Budeme vycházet z předpokladu, že už máte připravený obchodní plán, podle kterého budete vstupovat do obchodů. To znamená, že nebudete dělat náhodná nebo náhlá rozhodnutí, ale jen předem naplánované obchody.

Nejdříve si musíte zvolit druh binární opce, který budete obchodovat, což byste měli vědět na základě toho, jak jste si připravili svůj systém. Pokud vstupujete do trhu s očekáváním většího pohybu určitým směrem, vhodným typem opce můžou být Touch/No Touch. Naopak pokud moc výrazné pohyby nechytáte, ideální zřejmě pro vás budou High/Low.

Současně si při tom samozřejmě vybíráte trh, který budete obchodovat. Někteří obchodníci se soustředí jen na jeden, jiní jich sledují víc. Sledujte jich jen tolik, na kolik si udržíte dostatečnou pozornost. Obchodníci samozřejmě chtějí co nejvíc obchodů, takže musíte najít kompromis mezi počtem trhů, soustředěním a počtem vstupů.

Jelikož předpokládáme, že vstupujete podle svého obchodního plánu, už víte, jakým směrem očekáváte pohyb opce. Ten také musíte zvolit před vstupem do obchodu, tedy Call (nahoru) nebo Put (dolů).

No a nakonec musíte rozhodnout, kolik investujete do dané opce. Obchodní platforma vám ihned po zadání částky ukáže, kolik můžete vydělat. Když obchod nevyjde, přijdete o částku, kterou jste do opce investovali.

Napsat komentář

Filed under Obchodování binárních opcí

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.